Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-07@09:58:26 GMT

همه آنچه باید از «شبکه مخفی زنان» بدانید

تاریخ انتشار: ۷ شهریور ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۸۷۲۴۹۴

همه آنچه باید از «شبکه مخفی زنان» بدانید

تاریخ و روایت آن همواره جذاب است. حال اگر در بستر داستان روایت‌شده و کمی چاشنی طنز نیز به آن اضافه گردد، جذابیت آن دوچندان می‌شود. این روزها یکی از این سریال‌های تاریخی مفرح در حال پخش از شبکه نمایش خانگی است.

به گزارش خبرنگار ایمنا، «شبکه مخفی زنان» عنوان تازه‌ترین محصول نمایشی نماوا است که هر جمعه ساعت ۱۲ از این پلتفرم پخش می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کارگردانی این مجموعه را افشین هاشمی بر عهده دارد و محمدحسن شانه ساز زاده تهیه‌کننده آن است. این سریال قرار است در ۳۰ قسمت ۴۶ دقیقه‌ای پخش شود.

داستان سریال درباره چیست؟

«شبکه مخفی زنان» را محمد رحمانیان بر اساس طرحی از محسن قرایی و افشین هاشمی به نگارش درآورده است. این مجموعه، مضمونی کمدی تاریخی دارد و در خلاصه داستان آن آمده است:

وزارت فرهنگ و هنر در سال ۱۳۱۰ تصمیم به تشکیل کانون بانوان گرفته تا با تشکل‌های مشابه رقابت و سپس آن‌ها را حذف کند. میرزا محمود زنبورک‌چی، کارمند عالی‌رتبه اداره سجل احوال، دعوت می‌شود تا در کنار دلبرجان تاجرباشی مسئولیت انتخاب اعضا و سپس فعالیت کانون را بر عهده بگیرد و...

محمد رحمانیان که به‌عنوان یکی از مطرح‌ترین و باتجربه‌ترین نویسندگان و کارگردانان تئاتر شناخته می‌شود و پیش‌ازاین نیز دستی در نوشتن فیلم‌نامه ازجمله «کتاب قانون» به کارگردانی مازیار میری و «شیرین» ساخته عباس کیارستمی داشته است، در نوشتن «شبکه مخفی زنان» سنگ تمام گذاشته است. او سعی کرده دراثنای دیالوگ‌ها، با تیکه بر دانش و قریحه‌اش در ادبیات فارسی، شوخی‌های متنوعی را خلق کند. از بازی با اشعار و مثل‌ها گرفته تا دیالوگ‌های شخصیت‌های مختلف. اگرچه اغلب این شوخی‌ها آن‌قدر غلیظ نیستند که مخاطب را به خنده بیندازند اما درنهایت برای متعادل‌سازی فضای داستان به کار می‌روند. درست به همین علت است که «شبکه مخفی زنان» بیش از آن‌که طنز و یا کمدی باشد، فضای مفرحی دارد که مخاطب را به‌خوبی با خود همراه می‌کند.

کارگردانی سریال چگونه است؟

افشین هاشمی پیش‌تر به‌عنوان بازیگر تئاتر و سینما شناخته می‌شد اما چند سالی است که وارد وادی کارگردانی شده است. فیلم‌های سینمایی «خسته نباشد» (مشترک با محسن قرایی)، «گذر موقت»، «خاله قورباغه»، «خداحافظ دختر شیرازی» و «پسران دریا» (مشترک با حسین جامی) آثار او درزمینهٔ کارگردانی هستند. «شبکه مخفی زنان» نخستین تجربه هاشمی در عرصه سریال سازی است.

تسلط کامل او و رحمانیان بر تئاتر و قوانین آن، برنگارش و ساخت این سریال مؤثر بوده و باعث شده تا رد پای تئاتر در آن کاملاً مشهود باشد. «شبکه مخفی زنان» به لحاظ کارگردانی از استاندارد قابل‌قبول و رو به بالایی برخوردار است. میزانسن‌ها غیرتکراری و نوآورانه هستند. هاشمی از کارگردانی صحنه‌های شلوغ، ابایی ندارد و به‌راحتی این سکانس‌ها را رهبری و هدایت می‌کند. او حتی از سکانس‌های کوتاه و کم دیالوگ و بعضاً بدون دیالوگ هم سرسری نگذشته است.سکانس‌هایش پر پلان هستند و همین باعث شده تا سریال از ریتم تند و قابل‌قبولی برخوردار باشد که البته نباید از نقش تدوین درست آن به‌سادگی عبور کرد.

معمولاً دوربین همچون یک راوی پویا در میان‌صحنه‌ها در حال حرکت است و به‌جز در گفتگوهای دونفره، ثابت نیست. «شبکه مخفی زنان» قاب‌بندی‌های چشم‌نواز و نوآورانه‌ای دارد که البته بخشی از آن مرهون هنر علیرضا زرین‌دست است. فیلم‌بردار نامدار ایرانی که این سریال، دومین تجربه او در فیلم‌برداری کامل یک سریال بعد از «دایی جون ناپلئون» است.

شاید بتوان تنها ایراد کارگردانی هاشمی را در این مجموعه، نگاه سرسری او به هنرورها یا همان سیاهی لشگرها دانست. توجه بیشتر به بازی، گریم و ادای دیالوگ‌های آنان می‌توانست «شبکه مخفی زنان» را به یک اثر بی‌نقص یا کم نقص تبدیل نماید.

چرا باید «شبکه مخفی زنان» را ببینیم؟

دلایل زیادی وجود دارد که اگر تاکنون به تماشای سریال «شبکه مخفی زنان» ننشسته‌اید، به دیدن آن ترغیب شوید. مهم‌ترین آن‌ها تفاوت این سریال است. «شبکه مخفی زنان» با تمام مجموعه‌هایی که از شبکه نمایش خانگی منتشرشده، تفاوت دارد، این تفاوت را نخست می‌توان در مضمون و محتوای آن جستجو کرد که نمایش یک سریال تاریخی طنز بسیار کم‌سابقه بوده است. و بعد شیوه روایت آن است، این مجموعه روایت مبتکرانه‌ای دارد که پیش‌ازاین نمونه‌اش را ندیده‌ایم.

طنز موجود در «شبکه مخفی زنان» به‌دوراز لودگی و لمپنیسم موجود در کمدی رایج این روزها است و طنز آن کاملاً انتقادی است. موارد طرح‌شده در این سریال تاریخی را می‌توان به بستر اکنون تعمیم داد و کنایه پنهان در آن را کاملاً درک کرد.

لیست پرشمار بازیگران این مجموعه می‌تواند دلیل دیگری باشد برای تماشای این سریال. بازیگران شناخته‌شده‌ای همچون لیلا حاتمی، مهدی هاشمی، سیامک انصاری، حمید فرخ نژاد و … که اتفاقاً کارگردان در بازی گرفتن از آن‌ها بسیار موفق عمل کرده است.

نوآوری‌های این سریال در چیست؟

مهم‌ترین ابتکار «شبکه مخفی زنان»، تیتراژ جذاب و متفاوت آن است. طرح‌ها و نقاشی‌های بریده‌شده‌ای به همراه یک توضیح کوتاه و خودمانی و البته تااندازه‌ای محاوره‌ای در کنار هرکدام از اسامی و عناوین که تیتراژ ابتدایی این سریال را بسیار مفصل و البته جذاب و متفاوت کرده است.

یکی دیگر از نوآوری‌های «شبکه مخفی زنان» حضور تعدادی از بازیگران در چندین نقش است. برای مثال باران کوثری تاکنون در نقش پروین اعتصامی، پرخیده، دختر تیمورتاش (ایران بانو)، رضا بهبودی در نقش‌هایی همچون صادق رضازاده شفق، جهانگیرخان صوراسرافیل، محمدحسین لقمان ادهم و احسان کرمی در نقش دکتر حسابی و کلنل علینقی وزیری ظاهرشده‌اند.

از دیگر خلاقیت‌های این مجموعه می‌توان به معرفی بازیگران سرشناس آن در تیتراژ پایانی هر قسمت و با عنوان «با ورود هنرمندانه…» دانست.

آنچه گذشت را در ابتدای هر قسمت از این سریال، راوی که خود افشین هاشمی است روایت می‌کند و جالب است بدانید که قسمت اول آن‌هم دارای آنچه گذشت بود! آنچه گذشت قسمت اول، به روایت وقایع تاریخی در ابتدای دوران پهلوی می‌پرداخت تا مخاطب یک آمادگی ذهنی نسبت به وقایع آن دوران داشته باشد.

کدام بازیگران در این سریال ایفای نقش کرده‌اند؟

«شبکه مخفی زنان» سریال پربازیگری است. نقش اصلی این سریال را سیامک انصاری در نقش میرزا محمودخان زنبورکچی بر عهده دارد. مهدی هاشمی، لیلا حاتمی، شبنم مقدمی، حمید فرخ نژاد، باران کوثری، شقایق دهقان، امیرحسین رستمی، رضا بهبودی، احسان کرمی، مونا فرجاد، به‌آفرید غفاریان، یلدا عباسی، محمدرضا آزادفرد و اصغر سمسار زاده، دیگر بازیگران اصلی این مجموعه هستند. «شبکه مخفی زنان» بازیگران زیاد دیگری دارد که نقش‌های فرعی آن را بر عهده‌دارند و اکثر آنان را بازیگران تئاتر تشکیل می‌دهند.

کد خبر 600507

منبع: ایمنا

کلیدواژه: سریال دانلود سریال شبکه نمایش خانگی شبکه نمایش خانگی نماوا سریال شبکه مخفی زنان افشین هاشمی مهدی هاشمی سیامک انصاری شبنم مقدمی لیلا حاتمی پروین اعتصامی باران کوثری حمید فرخ نژاد شقایق دهقان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق شبکه مخفی زنان افشین هاشمی بر عهده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۷۲۴۹۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعتماد‌ به‌ نفس بیشتر با استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی

ایتنا - درباره اثرات مخرب استفاده از شبکه‌های اجتماعی تحقیقات گسترده‌ای انجام شده است. مطالعات جدید نشان می‌دهد، حتی یک هفته استفاده نکردن از این شبکه‌ها، اعتماد‌ به‌ نفس و نگرش زنان جوان را نسبت به بدن خود بهبود خواهد بخشید.
بر اساس گزارش مجله ScienceDirect، پژوهشگران در جریان مطالعه‌ای تحقیقاتی در یکی از دانشگاه‌های کانادا مشاهده کرده‌اند که فشار روانی بر زنان جوانی که به صورت مداوم در حال مقایسه اندام خود هستند، بسیار بالاست.

گروهی از دختران جوان که در این مطالعه تحقیقاتی شرکت کرده‌اند، از تاثیر مخرب شبکه‌های اجتماعی در زندگی‌شان گفته‌اند، از جمله اینکه استفاده از شبکه‌های اجتماعی توانایی آنان در ایجاد روابط را کاهش داده، خواب آنان را مختل کرده و همچنین سبب شده که حتی به خودکشی بیاندیشند.

در این مطالعه ۶۶ دانشجوی رشته روانشناسی دانشگاه یورک تورنتو به دو گروه تقسیم شدند. دسترسی گروه اول به مدت یک هفته به فیس‌بوک، تیک‌تاک، اینستاگرام و سایر شبکه‌های اجتماعی قطع شد و گروه دیگر طبق روال معمول به این شبکه‌ها دسترسی داشتند.

پیش از آغاز مطالعه نیز با شرکت‌کنندگان هر دو گروه مصاحبه و سوالاتی مانند میزان تمرکز، اعتماد به نفس و نگرش نسبت به بدنشان پرسیده شد. مثلا اینکه چقدر از اندام خود راضی هستند؟ آیا دوست دارند مانند مدل‌های مجلات به نظر برسند؟ چقدر در روز بدن خودشان را با اینفولئنسرهای شبکه‌های اجتماعی مقایسه می‌کنند؟ نسبت به بدن خود شرم دارند؟

به گفته جنیفر میلز، استاد روانشناسی که این پژوهش را هدایت می‌کرد، پاسخ‌ها شوکه کننده بود و از اثرات مخرب بزرگی خبر می‌داد که اغلب در تحقیقات روانشناسی نادیده گرفته می‌شوند.

 

حتی پس از اصلاحات آماری که تنوع طبیعی در نحوه تفکر افراد در مورد بدن خود را در نظر گرفته بود، بین دو گروه مطالعه تفاوت آشکاری وجود داشت. بدین ترتیب که اعتماد به نفس و نگرش نسبت به بدن خود در گروهی که در یک هفته از شبکه‌های اجتماعی استفاده نکرده بودند، به میزان قابل توجهی بهتر بود.

میلز که بیش از دو دهه است در مورد نقش هدفمند رسانه‌ها بر زنان و به خصوص تاثیر آن بر اختلالات زنان تحقیق کرده است، می‌گوید: «این موضوعات پیش از فراگیر شدن اینترنت تا امروز که استفاده از شبکه‌های اجتماعی به طور چشمگیری اجتناب‌ناپذیر شده، وجود داشته است. البته در آن زمان، فقط می‌توانستید تعداد محدودی از دقایق یا ساعات خود را صرف خواندن مجلات مد و زیبایی کنید و این مجلات دست کم فقط یک بار در هفته منتشر می‌شدند اما حالا هر لحظه در معرض خواندن و دیدن مطالب از این دست هستید.»

این استاد روانشناسی همچنین معتقد است، پرهیز استفاده از شبکه‌های اجتماعی به تنهایی منجر به تغییر در ارزش‌های روانشناختی در بین زنان جوان نخواهد شد.

عدم استفاده از چنین شبکه‌هایی افراد را به ملاقات بیشتر حضوری با دوستان، خواب با کیفیت و بودن در هوای تازه و ورزش نیز سوق می‌دهد؛ فعالیت‌هایی که به اثبات برای سلامت جسم و روان نقش بسیار مهم و سودمندی ایفا می‌کنند.

هدف نهایی از این مطالعه این است که آگاهی مردم نسبت به خطرات ناشی از استفاده کنترل‌نشده از شبکه‌های اجتماعی افزایش یابد.

دیگر خبرها

  • قطار پنج ستاره به شبکه ریلی همدان اضافه می‌شود
  • ادامه «بدقولی کنداکتوری تلویزیون» با رخنه شبکه یک
  • پارسا پیروزفر و اخاذی از زنان ثروتمند ؛ سکانسی که پربازدید شد | ببینید
  • هر آنچه باید درباره ویژگی My Week در Google Photos بدانید
  • همکاری دوباره دو بازیگر سریال خانه به دوش | عکس
  • اعتماد‌ به‌ نفس بیشتر با استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی
  • بحث درباره «فیلم و سریال» به شبکه چهار کشیده شد
  • «امتداد» آماده پخش شد/ فیلم و سریال از دریچه فلسفه و اندیشه
  • هر آنچه که باید در مورد استفاده از «وازلین» بدانید
  • آنچه باید درباره انتخابات 21 اردیبهشت‌ بدانید | معرفی 6 فهرست انتخاباتی در دور دوم