Web Analytics Made Easy - Statcounter

احسان کرمی که در سریال «شبکه مخفی زنان» نقش پروفسور محمود حسابی را ایفا کرده است، درباره ایفای این نقش گفت: وقتی خودم را در قامت دکتر محمود خان حسابی در آینه اتاق گریم نگاه کردم در دل گفتم، حالا که در این سریال بازیگر این نقشِ حسابی هستی باید آن‌را حسابی بازی کنی تا مردم باور کنند واقعا حسابی هستی!

به گزارش ایران اکونومیست، احسان کرمی درباره‌ی ایفای نقش پروفسور محمود حسابی در سریال «شبکه مخفی زنان» به کارگردانی افشین هاشمی که این روزها در شبکه نمایش خانگی پخش می‌شود، با انتشار عکسی از گریم خود در صفحه‌ی شخصی اش، از ایفای این نقش گفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی درباره‌ی پیشنهاد افشین هاشمی برای بازی در نقش پروفسور حسابی توضیح داده است: «وقتی افشین هاشمی عزیز پیشنهاد بازی در نقشهای تاریخی مرد سریال (شبکه مخفی زنان) را به من داد (که به دلایل شخصی بازی در همه آنها میسر نشد) یک نام چشم مرا روشن کرد و آن هم نام پروفسور حسابی بود. این شانس را داشتم که محمود حسابی بشوم و بروم به سال ١٣١٠، روز افتتاح انجمن فیزیک و شیمی ایران و میزبان مهمانان عالیجاهی باشم که باید در حضورشان یکی از مهمترین و قدیمی ترین انجمن‌های علمی ایران را افتتاح کنم. آقای دکتر حسابی را از نزدیک ندیده بودم اما از وقار و ادب و مهمان‌نوازی و شوخ طبعی ایشان بسیار شنیده و خوانده بودم. و صد البته که بخش مهمی از آن خصلت‌ها را می‌توان به روشنی در رفتار دوست نازنین و محترممان جناب آقای ایرج حسابی فرزند مرحوم محمود حسابی دید.»

گریم احسان کرمی در نقش دکتر حسابی

کرمی با اشاره به ایفای نقش خود در قامت پروفسور حسابی اظهار کرده است: «در آن سکانس نه چندان بلند که بازی در آن برای من بسیار باشکوه و مغتنم بود، تمام تلاشم این بود که با توجه به آنکه با زحمت چهره‌پرداز سریال به صورت شبیه مرحوم حسابی شده بودم آن احترام و رزانت و در عین حال خونگرمی و مهمانوازی را که از ایشان سراغ گرفته بودم به تصویر بکشم، خلاصه اینکه وقتی خودم را در قامت دکتر محمود خان حسابی در آینه اتاق گریم نگاه کردم در دل گفتم: حالا که در این سریالِ حسابی بازیگر این نقشِ حسابی هستی باید آنرا حسابی بازی کنی تا مردم باور کنند واقعا حسابی هستی!
شاد و مفتخرم به بازی در نقش آن بزرگمرد
 روانش مینو …نامش جاودان»

به گزارش ایران اکونومیست، «شبکه مخفی زنان» سریالی کمدی، درام و تاریخی با بازی سیامک انصاری، لیلا حاتمی، مهدی هاشمی، باران کوثری، شبنم مقدمی، شقایق دهقان، مونا فرجاد، یلدا عباسی، حمید فرخ نژاد، امیرحسین رستمی، رضا بهبودی، شهرام مسعودی و محمدرضا آزادفرد، به نویسندگی محسن قرایی و محمد رحمانیان، کارگردانی افشین هاشمی و تهیه‌کنندگی محمد حسن شانه‌ساززاده است. این سریال داستانی کمدی را در بستری تاریخی روایت می‌کند.

 

منبع: خبرگزاری ایسنا برچسب ها: سریال شبکه مخفی زنان ، احسان کرمی ، پروفسور محمود حسابی

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: سریال شبکه مخفی زنان احسان کرمی پروفسور محمود حسابی شبکه مخفی زنان پروفسور حسابی نقش پروفسور افشین هاشمی محمود حسابی احسان کرمی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۸۱۴۵۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تاثیر استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی بر افزایش اعتماد به نفس

گروهی از دختران جوان در کانادا که در این مطالعه تحقیقاتی شرکت کرده‌اند، از تاثیر مخرب شبکه‌های اجتماعی در زندگی‌شان گفته‌اند از جمله اینکه استفاده از شبکه‌های اجتماعی توانایی آنان در ایجاد روابط را کاهش داده، خواب آنان را مختل کرده و همچنین سبب شده که حتی به خودکشی بیاندیشند.

در این مطالعه ۶۶ دانشجوی رشته روانشناسی دانشگاه «یورک» تورنتو به دو گروه تقسیم شدند. دسترسی گروه اول به مدت یک هفته به فیس‌بوک، تیک‌تاک، اینستاگرام و سایر شبکه‌های اجتماعی قطع شد و گروه دیگر طبق روال معمول به این شبکه‌ها دسترسی داشتند.

پیش از آغاز مطالعه نیز با شرکت‌کنندگان هر دو گروه مصاحبه و سوالاتی مانند میزان تمرکز، اعتماد به نفس و نگرش نسبت به ظاهر فیزیکی از آنها پرسیده شد. مثلا اینکه چقدر از اندام خود راضی هستند؟ آیا دوست دارند مانند مدل‌های مجلات به نظر برسند؟ چقدر در روز شکل ظاهری بدن خود را با اینفولئنسر‌های شبکه‌های اجتماعی مقایسه می‌کنند؟ نسبت به فرم بدن خود شرم دارند؟

به گفته «جنیفر میلز»، استاد روانشناسی که این پژوهش را سرپرستی می‌کرد، پاسخ‌ها شوکه کننده بود و از اثرات مخرب بزرگی خبر می‌داد که اغلب در تحقیقات روانشناسی نادیده گرفته می‌شوند.

حتی پس از اصلاحات آماری که تنوع طبیعی در نحوه تفکر افراد در مورد شکل بدن‌شان را در نظر گرفته بود، بین دو گروه مطالعه شده، تفاوت آشکاری وجود داشت. بدین ترتیب که اعتماد به نفس و نگرش نسبت به خود در گروهی که در یک هفته از شبکه‌های اجتماعی استفاده نکرده بودند به میزان قابل توجهی بهتر بود.

میلز که بیش از دو دهه است در مورد نقش هدفمند رسانه‌های اجتماعی بر زنان و به خصوص تاثیر آن بر اختلالات زنان تحقیق کرده است، می‌گوید: این موضوعات پیش از فراگیر شدن اینترنت تا امروز که استفاده از شبکه‌های اجتماعی به طور چشمگیری اجتناب‌ناپذیر شده، وجود داشته است. البته در آن زمان، فقط می‌توانستید تعداد محدودی از دقایق یا ساعات خود را صرف خواندن مجلات مد و زیبایی کنید و این مجلات دست کم فقط یک بار در هفته منتشر می‌شدند، اما حالا هر لحظه در معرض خواندن و دیدن مطالب از این دست هستید.

این استاد روانشناسی همچنین معتقد است، پرهیز از مراجعه به شبکه‌های اجتماعی به تنهایی عاملِ تغییر در ارزش‌های روانشناختی در بین زنان جوان نخواهد شد بلکه پیامد‌های آن، منجر به تغییرات در سبک زندگی فرد می‌شود.

به گزارش دویچه وله، عدم استفاده از چنین شبکه‌هایی افراد را به ملاقات بیشتر حضوری با دوستان، خواب با کیفیت و بودن در هوای تازه و ورزش نیز سوق می‌دهد؛ فعالیت‌هایی که به اثبات برای سلامت جسم و روان نقش بسیار مهم و سودمندی ایفا می‌کنند.

هدف نهایی از این مطالعه این است که آگاهی مردم نسبت به خطرات ناشی از استفاده کنترل‌نشده از شبکه‌های اجتماعی افزایش یابد.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی ازدواج و خانواده

دیگر خبرها

  • پخش «رخنه» سریال جدید تلویزیون از امشب
  • اوج سلامت مغز چه زمانی است؟
  • قطار پنج ستاره به شبکه ریلی همدان اضافه می‌شود
  • ادامه «بدقولی کنداکتوری تلویزیون» با رخنه شبکه یک
  • پارسا پیروزفر و اخاذی از زنان ثروتمند ؛ سکانسی که پربازدید شد | ببینید
  • اعتماد‌ به‌ نفس بیشتر با استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی
  • بحث درباره «فیلم و سریال» به شبکه چهار کشیده شد
  • تاثیر استفاده کمتر از شبکه‌های اجتماعی بر افزایش اعتماد به نفس
  • «امتداد» آماده پخش شد/ فیلم و سریال از دریچه فلسفه و اندیشه
  • آغاز ساخت المان مزار شهید مدافع وطن احسان بابایی